SUNIAM-poler
home
tips
biosaneren algemeen
publicaties
links
contact
SUNIAM biosanering
SUNIAM biosanering
biosanering

Bij een SUNIAM-biosanering worden op specifieke plaatsen in het gebouw SUNIAM-polers
en K-chips aangebracht.

Ÿ
De SUNIAM-polers  worden gebruikt voor het oplossen van problemen met  wateraders, breuklijnen, aardstralen, GSM-golven, UMTS-golven, RADAR-golven, golven van ASTRID-netwerk, hoogspanningskabels, hoogfrequente golven van computer, laagfrequente golven van elektrische en magnetische velden, storingen te wijten aan bodem- en luchtvervuiling, fijnstoffelijke energieën,...
De SUNIAM-polers  worden op wel overwogen plaatsen op de muren  in huis/bedrijf aangebracht, exact daar waar de stoorvelden zich manifesteren. In de meeste huizen en appartementen zijn een 10-tal SUNIAM-polers nodig. Bij kantoren en bedrijfsgebouwen kan het aantal oplopen.
Klik hier voor meer info over
SUNIAM-poler.

Storingen te wijten aan  GSM-toestellen, DECT-zenders (digitaal gepulste looptelefoon en babyfoon) en draadloos internet (WiFi, WLAN,...) worden opgelost met de K-chips.
Klik hier voor meer info over
K-chip.

Alle mogelijke plaatselijke problemen worden bij de SUNIAM-biosanering heel grondig uitgelicht en er wordt een totaal-oplossing geboden aan de specifieke situatie bij u thuis of op kantoor/bedrijf .

Er wordt tevens voorzien in een goede opvolging van de biosanering.  Wij raden aan om zeker jaarlijks de biosanering na te checken en up te daten. Na verloop van een jaar hebben zich immers meestal wat  verschuivingen en wijzigingen voorgedaan in de energie-velden, bijvoorbeeld door nieuwe masten in de buurt, of door nieuwe apparatuur die jezelf of je buren hebben aangeschaft. Met een jaarlijkse aanpassing blijft de biosanering steeds up to date.Alternatieven voor een biosanering:

Met een SUNIAM-set ga je niet zo grondig te werk als bij een biosanering,  maar kan je zelf al wel een deel  van storende straling in een ruimte opvangen. Handig voor op verplaatsing, op reis, op het werk,...  Klik hier voor meer info over SUNIAM-set.

Met een SUNIAM-poler kan je zelf  individuele storingen opvangen zoals bijvoorbeeld  van computer . Klik hier voor meer info over  SUNIAM-poler.