wat is biosaneren
invloed van straling op de mens
home
SUNIAM biosanering
tips
biosaneren algemeen
publicaties
links
contact
algemeen
toename van straling

Door de enorme toename van straling gedurende de laatste jaren, heeft nagenoeg iedereen baat bij het biosaneren van de woning of de werkplek.
In België en Nederland is elke cm2 alleen al door de verschillende GSM-netten volledig ‘gedekt’. Wonen aan de zee of midden in de natuur biedt momenteel dus geen garantie meer voor stralingsvrij wonen.
Ook binnen in onze woning en op onze werkplek creëren we veel storingen via elektrische leidingen, elektrische toestellen, computer en vooral ook via GSM,  looptelefoon (DECT), draadloos internet (WiFi, WLAN),…

Wanneer we als mens 8 weken in een ruimte verblijven (dwz wonen, slapen of werken) neemt ons lichaam en ons energetisch systeem automatisch de frequenties op die ter plaatse in de ruimte hangen. De golven en frequenties die in het gebouw aanwezig zijn, raken na een tijd van 8 weken als het ware ingeprint in het lichaam. Ze zijn dan duidelijk meetbaar op het lichaam (men spreekt hier van ‘stoorsporen’).
In woningen en bedrijven die te veel straling te verwerken krijgen, meten we dat  de organen, het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het lymfesysteem, de kliersystemen,... van de mens enorm belast worden. Dit omdat de lichaamscellen door straling omgepoold en gedesoriënteerd geraken.

Klik hier voor: invloed van straling op de mens
biosaneren