wat is biosaneren
invloed van straling op de mens
home
SUNIAM biosanering
tips
biosaneren algemeen
publicaties
links
contact
algemeen
invloed van straling op de mens
Elke gezonde biologische cel heeft een positief geladen, rechtsdraaiende kern, en een negatief geladen, linksdraaiende celwand.
De linkerdraaiing van de celwand stoot enerzijds de negatieve, storende linksdraaiende energieën van de buitenwereld af (zoals de vrije radicalen),  en trekt anderzijds de positieve rechtsdraaiende energieën aan. Die laatste worden dan verder doorgevoerd naar de celkern om zo de cel te voeden (met o.a. mineralen, vitaminen en antioxidanten).
Als in onze biosfeer de linkerdraaiing te sterk wordt (wat door de hedendaagse straling steeds meer het geval is), kunnen  de cellen zich niet meer voeden en doen zich fenomenen voor zoals verzwakkingen van het immuunsysteem, het lymfestelsel,...
Bij een zeer sterk exogene linksdraaiing (o.i.v. GSM, UMTS, DECT, WiFi, WiMAX,...) krijgen we een omkering van de celpolariteit. Voedingsstoffen, antioxidanten, mineralen en vitaminen worden afgestoten en de vrije radicalen en toxines worden aangetrokken. De cellen en het lichaamssysteem raken compleet ontregeld. Met allerlei symptonen als gevolg.
biosaneren